SNS Aio

Cos: 0 item 0 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

POLITICA DE RETURNARE

 

 

Suntem siguri ca vei indragi produsele cumparate de la noi, dar daca, din orice motiv nu iti plac suntem hotarati sa iti facem experienta de a cumpara de la noi una placuta.

 

Astfel, in cazul in care doresti sa returnezi un produs trimite-ne un mail la office@brazi-artificiali.com specifici urmatoarele :

Nume,Prenume

Email

Nr de telefon

Factura nr

Produsul care se doreste a fi returnat

Motivul returnarii

Data receptionarii produsului

Politica de returnare

 

Produsul se returneaza in ambalaj original in termen de maxim 10 zile.

Returnare se poate face numai pentru produse nefolosite.

Returnarea se face pe baza de factura si certificat de garantie.

Returnare se poate face numai in urmatoarele conditii:

Produsul a ajuns la dvs deteriorat din cauza transportului caz in care trebuie sa incheiati proces verbal de constatare cu curierul pentru ca noi sa putem cere despagubiri de la firma de curierat si dvs sa vi se schimbe produsele.

Produsul nu este ceea ce ati comandat dvs caz in care produsul trimis gresit se returneaza pe costul nostru si vi se trimite produsul comandat.

Produsul nu functioneaza caz in care el se va inlocui cu un alt produs identic sau similar daca dvs agreati, costul de transport fiind suportat de noi.

Pentru produsele care au fost desfacute si montate este posibil sa va fie retinuta o parte din valoare intrucat produsul nu mai poate fi considerat nou. Evaluarea se face in momentul receptiei produsului.

Refuzarea livrarii

 

Daca refuzi livrarea pentru orice motiv in afara celor de a fi deteriorat coletul sau de lipsa piese, toate costurile generate de returnarea produsului, depozitarea si/sau restocarea lor cad in sarcina ta.

Produse nereturnabile

Nu se pot returna produsele din comenzile speciale. In comenzile speciale intra toate produsele care se produc dupa cerintele clientului : pentru mobilier culoare personalizata, pentru aparate-cele care se aduc numai pe baza de comanda.

Sesizare produse defecte

In cazurile rare in care primesti un produs deteriorat din cauza transportului trebuie sa ne aduci la cunostinta in 24 de ore. Altfel produsul se supune politicii de returnare conform normelor stabilite mai sus.