Acum ca suntem cu cateva luni mai aproape de cea mai mare sarbatoare a iernii, cred ca e bine sa discutam despre diversele tipuri de brazi artificiali pe care-i poti gasi pe piata (sau pe site-ul nostru). Pana acum am mai discutat despre aspecte cum ar fi culoarea sau dimensiunea coroanei, dar astazi vom aborda un subiect un pic mai putin cunoscut, si anume, tipul acelor.

La fel ca la brazii naturali, brazii artificiali vin cu diverse tipuri de ace, pentru a arata cat mai realist. Cum acele sunt de fapt frunzele bradului, acestea ajuta la aspectul general al coroanei, si de aceea ajuta sa stii cam ce vrei.

Mai jos vom trece prin cele mai cunoscute tipuri de brazi si vom discuta aspectele generale care conteaza pentru clientul final.

Brazi Artificiali Cu Ace 2D+3D

brazi cu ace 2d si 3d

Acesti brazi combina acele cu aspect plat, cu acele care au un pic de grosime pentru a creea un aspect cat mai apropiat de cel real. Rezultatul este destul de impresionant iar ramurile au un aspect mai bogat si impunator.

Combinatia 2D+3D este disponibila in magazinul nostru si este usor de remarcat diferenta in comparatie cu alti brazi artificiali. Acesti brazi au un aspect mai stufos chiar daca numarul de ramuri si varfuri nu este foarte mare.

Totusi, acesti brazi nu accepta prea mult decoratiuni deoarece coroana bogata duce la un aspect incarcat. Asadar, daca iti doresti un brad care sa il simuleze pe cel natural si care nu necesita prea multa impodobire, acest design e cu siguranta perfect pentru tine!

Brazi Artificiali Pini

brad artificial pin

Pinul este o specie de conifer cu ace lungi si frumoase, fapt pentru care multe persoane il prefera in locul bradului standard ca si decoratiune de Craciun. De aceea, oferta noastra cuprinde o selectie bogata de brazi artificiali pini care au un aspect natural, cat mai apropiat de cel real.

Acele sunt create folosind o tehnica speciala, iar spre deosebire de pinul natural, cel artificial nu isi va pierde din vitalitate si culoare. De asemenea, nu trebuie sa strangi tot timupul acele care cad pe jos din cauza caldurii din casa!

Cu un aspect impunator, un pin artificial este recomandat in incaperile largi sau pentru prezentari mai detaliate. Este de asemenea mai rezistent, suporta mai multe decoratiuni, si arata superb in orice tip de aranjament.

Brazi Artificiali in Diverse Forme

brad stilizat

Este un fapt cunoscut ca moda nu sta niciodata pe loc, asadar de ce ar fi ceva diferit cand vine vorba de brazi? Trend-urile recente par sa uite de ideea de crengi si ace si se axeaza foarte mult pe forma conica si culoarea verde.

Astfel, poti gasi brazi artificiali din conuri de plastic cu margele, montati pe diverse suporturi, brazi care se monteaza pe perete si sunt facuti din diverse obiecte, sau chiar brazi inversati care atarna de tavan. Atata timp cat e festiv, totul e posibil in lumea decoratiunilor!

Asadar, daca iti doresti un Craciun departe de traditional, ai putea sa transformi bradul intr-un superb proiect de genul DIY (Do It Yourself) in care sa-i implici si pe cei dragi. Copii vor fi cu siguranta incantati de idee!

In Concluzie

Istoria bradului artificial a inceput cu stilizari obtinute din pene si lemn si a continuat pana la modelele extrem de realiste disponibile astazi in magazine. Concluzia finala este ca, indiferent de culoare, tipul de ace sau nr de varfuri, bradul ramane simbolul de iarna iubit in toata lumea!