Incepand cu data de 1 Octombrie, ne puteti gasi in showroom-ul nostru din Otopeni, unde veti putea sa admirati si sa achizitionati cele mai populare modele de pe site.  

Noua locatie e ideala pentru un magazin de brazi artificiali, deoarece ne permite sa va aratam si in realitate cat de frumosi sunt brazii pe care vi-ii propunem ca solutie ecologica pentru un Craciun de poveste.

Brazi Artificiali Otopeni: Idei si Oferte de Neuitat

brazi artificiali Otopeni

Am decis sa facem aceasta mutare pentru a putea fi mai aproape de voi, dar si pentru a putea demonstra cateva dintre ideile decorative pe care le-am tot discutat. Noi credem ca e mai usor sa iti imaginezi cum iti vei decora casa cu coronite artificiale si cu un brad artificial cand vezi cateva idei aplicate in practica.

In showroom-ul din Otopeni, vom avea cate ceva pentru fiecare, incepand de la brazi artificiali cu ace 2d+3d, brazi pini, brazi cu diverse tipuri de coroane, brazi cu aspect de zapada proaspata, brazi artificiali cu fibra sau instalatii gata montate si chiar cu ace aurii sau argintii. Ba mai mult, iti vom arata ultima moda in decorarea casei pentru Craciun si ce tip de ghirlande sa folosesti in functie de locatie.

Scapi de Grija Transportului

De asemenea, sa merita sa iti cumperi un brad artificial din Otopeni, deoarece nu e dificil de transportat. Fiecare model vine frumos ambalat in cutie, si indiferent de marime, nu se compara cu greutatea unui brad real. Asadar, dupa ce iti alegi modelul preferat, trebuie doar sa-l pui in portbagaj sau pe bancheta din spate si gata!

Ba mai mult, cand iti iei un brad de Craciun din Otopeni, ai garantia calitatii. Toate modelele noastre sunt frumoase, au o structura solida si rezista cativa ani la rand, atata timp cat sunt pastrate in conditiile recomandate.  Asta inseamna ca nu trebuie sa porti grija bradului de Craciun in fiecare an!

decoratiuni craciun showroom otopeni

In Concluzie

Chiar daca inca nu suntem foarte aproape de Craciun, te asteptam sa ne vizitezi in showroom-ul din Otopeni si sa ne spui parerea ta despre brazi artificiali. De asemenea, e mai bine sa fii pregatit, vorba romanului, sa-ti faci ”vara sanie si iarna car”, asa ca de ce sa nu-ti cumperi un brad artificial din Otopeni daca tot ne vizitezi?

Cu siguranta vei sta mult mai linistit(a) cand va incepe nebunia cumparaturilor de Craciun si toata lumea se va inghesui sa cumpere modelul cel mai popular!