Dacă îți dorești să intri complet în spiritul Crăciunului, atunci trebuie să te gândești și la ceva decorațiuni pentru zona din afara casei tale. De exemplu, poți investi într-o serie de instalații luminoase pentru exterior de Crăciun dar dacă vrei o grădină frumos decorată care să atragă privirile tuturor, trebuie să fii un pic mai creativ.

Decorațiunile exterioare trebuie să fie în ton cu cele din interior dar trebuie și să respecte o anumită temă. Ba mai mult, chiar dacă știm că e greu să reziști impulsului de a cumpăra cât mai multe becuri de Crăciun pentru exterior, e bine să le folosești cât mai cu gust.

Folosește-te de Verde

decoratiuni craciun exterior

Știm, e iarnă și nu mai ai șanse la copăcei cu frunze pe care să-decorezi cum îți place. Totuși, nu e nevoie să aduci bradul din pădure ca să adaugi un strop de verde în fața casei tale! E de ajuns sa investești într-un  brad artificial de exterior pe care să-l integrezi frumos cu peisajul.

Acesta poate fi așezat lângă ușa casei (dacă nu e prea mare) și decorat sumar cu ceva beteală și globuri. Poți de asemenea să cumperi și ceva cornițe artificiale, la fel de verzi, pe care să le împrăștii prin grădină sub formă de mici oaze de verdeață.

Iar dacă ai alte plante care rămân verzi iarna afară, folosește-le pe post de suport de decorațiuni. Grădina ta va arăta minunat iar copii vor fi încântați să stea pe afară lucrând la rearanjarea decorațiunilor!

Folosește-te de Zăpadă

om de zapada

Doar e iarnă, nu? Zăpada poate fi fenomenală pentru sărbătorile de Crăciun, așa că dacă o ai în curte, nu o ignora!

Începe prin a face un om de zăpadă (sau mai mulți, de ce nu?) pe care îl poți înfrumuseța cu o căciulă haioasă, un fular colorat, mănuși pufoase și un nas cât mai interesant. Nu mai spunem că făcutul oamenilor de zăpadă va fi activitatea preferată a copiilor!

Dar zăpada e materialul perfect pentru tot felul de construcții, de la căsuțe la sănii și așa mai departe. Lasă-ți creativitatea să zboare și vei fi cu siguranță încântat de rezultat!

Iar dacă anul astă nu vrea sa ningă cum trebuie de Crăciun, nu-i problemă! Poți oricând să cumperi un brad de iarna nins care să îți amintească de distracțiile de iarnă.

Combină Luminițele cu Decorațiunile

luminte-craciun

Dacă ai la dispoziție câteva instalații de Crăciun pentru exterior cu becuri mici (albe și colorate) și ți-au rămas ceva ghirlande și coronițe, fă o combinație de poveste!

Împletește luminițele cu ghirlandele și vei obține un efect extraordinar, mai ales seara și noaptea. Poți să mergi și mai departe și să adaugi câteva felinare și globuri luminate care să extindă atmosfera de veselie și căldură!