Un proverb cules din înțelepciunea populară spune că „Omul gospodar își face vara sanie și iarna car”. Așadar, dacă ești printre cei care se consideră a fi gospodari, probabil ai deja un buget și un plan pentru sărbătorile de anul ăsta.

Cum știm că nu-i ușor să pui bani deoparte pentru produse pe care le folosești odată—n an, am decis să-ți facem misiunea mai ușoară și să ne asigurăm că știi cum să găsești un brad artificial ieftin care va ține cel puțin câteva Crăciunuri de-acum încolo.

Până la urmă, Crăciunul nu trebuie să fie o povară financiară, iar oamenii cu un pic de simț de prevedere știu cum să se organizeze din timp.

Se Merită să Investești într-un Brad Artificial Ieftin?

brad artificial ieftin

În primul rând, mulți români simt că un Crăciun nu e sărbătoare dacă nu au un brad natural în casă. Din păcate, asta înseamnă fie să iei un brad tânăr din mediul lui natural și să-l arunci după câteva zile de expunere, fie să cumperi un brad în ghiveci și să te descurci cu el după.

În ambele cazuri, rezultate e mai puțin decât satisfăcător. În primul caz particip la defrișarea pădurilor care și așa sunt sub asediu, iar în al doilea, rămâi cu un brăduț pe cap. Să nu mai zic de faptul că un brad natural se usucă la căldura din casă și începe să lase ace peste tot!

În comparație, un brad artificial arată la fel de bine (sau mai bine chiar) ca unul natural, nu pierde ace și e extrem de ușor de strâns și depozitat pentru următorul an.

Dar acum vine întrebarea de preț. E bine să fii atent(ă) la buget și să cumperi un brad artificial ieftin sau mai bine să investești o suma mai mare într-un produs care va ține mai mult?

Produsele de calitate  sunt la fel de durabile indiferent de preț, însă diferențele apar la numărul de vârfuri, modul de așezare, materialele folosite pentru a face acele (gradul de asemănare cu un brad natural), dimensiuni și așa mai departe.

Așadar, dacă îți dorești un brad impozant, care să impresioneze prin desimea, forma și culoarea coroanei, e posibil să ai nevoie de un buget un pic mai mare. Totuși, un produs mai ieftin nu înseamnă neapărat un nivel scăzut de calitate. Poate însemna un grad mai mic de măreție din punct de vedere al dimensiunilor și aspectului în general.

În Încheiere

Totuși, dacă îți dorești un brad artificial măreț, care să inspire admirație ani de-a lungul, dar care să nu coste o avere, e bine să începi cumpărăturile din timp. Prețurile acestor produse scad in extra-sezon și în lunile de dinaintea sărbătorilor de iarnă, așadar acum e momentul să profiți.

Fii prevăzător, ca omul gospodar din proverb, și începe cumpărăturile pentru Crăciun cât mai repede posibil. Noi te așteptăm în magazinul online sau cel fizic cu oferte foarte atractive!