Chiar daca ai decorat sute de brazi de Craciun pana acum sau anul acesta o vei face prima data, sunt sigura ca cei 3 pasi descrisi mai jos iti vor face treaba mai usoara !

#1: Alege Bradul Potrivit

decoratiuni brad artificial de craciun

Alegerea unui brad de Craciun e cea mai simpla treaba din lume, nu? Ei bine, nu! Trebuie mai intai sa stii unde va fi amplasat, ca sa stii cat de inalt sau generos sa fie. Apoi, trebuie sa stii ce culori vrei sa aiba decoratiunile, pentru a sti ce fel de coroana trebuie sa aiba bradul. Iar la final, trebuie sa decizi daca vrei un brad natural sau unul artificial!

Noi iti recomandam unul artificial (aici ai 5 motive care iti spun de ce sa iei un brad artificial) pentru ca poti sa-l asezonezi cu orice culori iti doresti.

#2: Instalarea si  Luminitele

Indiferent de tipul de brad ales, e bine sa il instalezi cat mai departe de o sursa de caldura. Odata ce ai gasit spatiul potrivit, e momentul sa montezi bradul in suport. Asigura-te ca suportul e stabil si, daca ai posibilitatea,  adauga cateva parghii de sustinere (nu vrei ca bradul sa cada cand ai pus ultimul glob in el, nu?).

In acest stadiu, specialistii recomanda sa faci un pic de mentenanta a coroanei. Asta inseamna ridici acele si sa asezi crengile (mai ales la un brad artificial). Astfel, bradul va arata mai generos si mai bogat.

Odata ce ai finalizat cu aranjatul coroanei, e momentul sa pui instalatiile cu luminite. Acestea ar trebui puse primele pentru ca sunt mai grele si pot deteriora decoratiunile mai delicate.

#3: Sclipici, Ghirlande si Globuri

Ultimul pas e foarte frumos pentru ca aici poti deveni cat de creativ posibil. Noi iti recomandam sa incepi cu un strat de sclipici sau zapada artificiala (se gaseste in tot felul de comprimate spray) pentru ca bradul sa arate mai interesant.

Dupa asta, urmeaza ghirlandele si globurile, o activitate pe care o poti impartasi cu familia sau prietenii!