brazi artificiali

Brazii artificiali sunt o alternativa ideala a bradului natural pentru ca sunt mai rezistenti, nu își pierd acele, și pot fi aranjati exact cum vrei. Totuși, pana sa ajungi la rezultatul final, trebuie sa știi cum sa îl montezi și cum sa ii aranjezi crengile.

Procesul în sine a foarte simplu, însă dacă îți dorești un rezultat demn de coperta unei reviste, va trebui sa urmezi pasii descrisi mai jos.

Dar, înainte sa discutam despre anrajamente și stiluri, trebuie sa mentionam faptul ca toți brazii artificiali, indiferent de tipul și dimensiunile lor vin impachetati într-o cutie. Pentru a limita riscul de deteriorare în timpul transportului, piesele din interiorul cutiei sunt si acestea comprimate pe cât posibil. Așadar, indiferent de faptul ca ai comandat un brad artificial simplu, un brad cu lumini sau un brad artificial de Crăciun cu conuri, în momentul despachetarii va trebui sa re-așezi crengile, luminile, conurile, sau decoratiunile.

Pentru a avea cel mai bun rezultat posibil, noi îți recomandam următorii pași:

#1: Despachetarea unui Brad de Crăciun

Despachetarea e destul de simpla – desfaci cutia și scoți sectiunile de brad plus accessoriile și suportul. În functie de dimensiunile bradului comandat, vei găsi doua sau trei sectiuni de brad artificial, care se instaleaza una peste alta (de obicei sunt etichetate).

Fiecare sectiune este ambalata separat, iar decoratoini, pentru brazi de Crăciun gata impodobiti, sunt fie deja instalate pe ramuri, fie adaugate în cutie (în funcție de modelul comandat).

Pentru a finaliza acest pas, desfa ambalajul de pe fiecare sectiune de brad și aseaza-le deoparte.

#2: Instalarea Primei Sectiuni

Începe prin a monta suportul – acesta este de obicei din metal și se desface ușor în pozițiad dorita. Vei găsi și doua suruburi care se montează pe suport pentru a fixa trunchiul bradului odată ce acesta este introdus în suport.

Când suportul este gata, instaleaza porțiunea de jos a bradului în suport și fixeaz-o cu suruburile mentionate.

#3: Aranjatul Crengilor și al Decoratiunilor

Din cauza faptului ca bradul a fost împachetat bine, crengile vor rămâne într-un format comprimat. Așadar, e bine sa analizezi fiecare ramura în parte și sa aranjezi varfurile, pentru ca bradul să fie cât mai stufos. În funcție de efectul dorit, poți sa îndrepti varfurile în sus sau în jos, dar pentru o coroana cât mai stufoasa, e bine sa urmezi modelul stea. În aceasta situație, fiecare ramurica și vârf va fi îndreptat în sus sau în jos, cât mai departe de ramura principala.

Ba mai mult, dacă ai achizitionat un brad cu lumini, acum a momentul sa re-aranjezi instalati și sa o testezi.

Continua aceiași pași și pentru sectiunea/sectiunile de mijoc (brazii foarte înalți pot avea mai multe sectiuni de mijloc).

#4: Aranjarea Varfului

Dacă bradul este foarte înalt, îți recomandam sa aranjezi crengile de la vârf înainte de a face instalarea acestuia. Astfel, nu trebuie sa te invarti în jurul bradului cocotat(a) pe o scara. Odată ce ai finalizat cu aranjarea ramurilor, e momentul sa adaugi vârful și să-ți admiri opera de artă.

Fă câțiva pași în spate și încearcă sa identifici zonele mai fără crengi sau crengile care au rămas ne-aranjate. La final, când ești multumit(a) de rezultat, e momentul sa adaugi decoratiunile și sa te bucuri de munca efectuata!