Cum sa Alegi un Brad Artificial cu LEDuri

Saptamana trecuta am discutat despre instalatia perfecta de Craciun iar saptamana asta vom continua discutia pe aceeasi tema luminoasa. Astazi vom discuta despre brazi artificiali cu leduri, de ce sa alegi un astfel de model si cum sa te asiguri ca-l iei pe cel mai bun si mai potrivit pentru tine.

De ce Brazi Artificiali cu LEDuri?

brad artificial cu leduri

In afara situatiei in care tot procesul cu montarea instalatiei in brad reprezinta o activitate extrem de placuta pentru tine, un brad artificial cu instalatia gata montata este solutia ideala! Becurile LED consuma foarte putina energie electrica, sunt mai durabile ca becurile cu lumina calda si daca se ard, nu le afecteaza si pe cele din jur.

Ba mai mult, ai totul inclus in pret si nu mai trebuie sa colinzi magazinele in prag de sarbatori, cautand instalatia ideala! De asemenea, economisesti timp, care altfel ar fi fost pierdut cu montatul instalatiei in brad.

Brazii de acest tip vin in multe modele, iar becurile pot avea diverse culori, asadar nu esti limitat in a-l alege pe cel mai frumos. Ba mai mult, daca vrei ceva special, poti lua un model cu fibra optica. Acestia sunt un pic diferiti de cei cu becuri LED, dar senzatia vizuala este incredibila!

Brandul nostru de brazi artificiali (Christmas Joy) ofera o gama larga de modele cu LED, asa ca nu ezita sa arunci o privire.

Cum Alegi un Brad Artificial cu LEDuri?

Daca te-ai hotarat ca un astfel de brad este solutia ideala, trebuie sa stii cateva lucruri inainte sa pornesti la cumparaturi.

  • Densitatea becurilor – daca tot nu vei cumpara o instalatie, asigura-te ca becurile LED sunt destul de dese (si/sau colorate) pentru a creea atmosfera dorita. Pentru asta, priveste bradul de la distanta si mijeste ochii ca sa-l vezi ca prin ceata. In acest fel vei vedea doar luminile si vei putea evalua echilibrul dintre ramuri si lumini.
  • Numarul de becuri – Specialistii recomanda ca un brad inalt de 2+ metri sa aiba in jur de 700+ becuri LED.
  • Tipul de becuri – Ai in vedere faptul ca un brad artificial rezista chiar si pana la 10 ani! Asta inseamna ca pentru urmatoarea decada, bradul tau va avea acelasi sistem de lumini, lucru care poate deveni plictisitor rapid. Asadar, asigura-te ca iei un model care iti place foarte mult.

Daca iti faci griji in legatura cu eventualele accidente, e bine sa stii ca modelele de calitate sunt prevazute cu ace de brad rezistente la foc iar becurile LED sunt bine izolate. Ba mai mult, becul LED nu se incalzeste (asa cum fac cele cu lumina calda) ceea ce face ca instalatiile de acest gen sa fie cele mai rezistente si cautate.