Cand iti decorezi casa de Craciun, trebuie sa iei in considerare doua aspecte importante. In primul rand sunt decoratiunile, forma si dimensiunea acestora, iar al doilea aspect este reprezentat de culorile pe care le folosesti. Despre decoratiuni am mai discutat iar astazi vom discuta despre culori si cum sa le combini atunci cand vrei sa obtii efectul ”wow”.

Aspectul Natural

brad artificial cu aspect natural

Este cel mai usor de obtinut pentru ca se bazeaza pe culoarea verde-inchis a bradului, dar ca sa obtii un efect cat mai impresionant, noi iti recomandam un brad artificial cu o coroana deasa si bogata. Pe site, poti gasi diverse nuante de verde si diverse tipuri de coroane (cu poale mai largi, mai inalti, mai scunzi, mai desi, si asa mai departe).

Aspectul natural merge combinat cu o serie de culori incepand cu rosu, alb, argintiu, auriu, sau mai indraznet, albastru sau chiar roz. Secretul este sa le combini pe cele care se complimenteaza si sa ai grija sa lasi coroana cat mai vizibila.

Aspectul Nins

brad artificial cu aspect nins

Cine nu-si doreste un Craciun petrecut la cabana, in munti, departe de nebunia orasului si aproape de focul din semineu? Dar cum nu putem sa le avem pe toate, poti sa aduci spiritul unei vacante la munte la tine in sufragerie.

Un brad artificial cu aspect nins este foarte de efect si poate fi combinat cu cateva culori foarte indraznete. Totusi, daca vrei un efect cat mai wow, adauga cu o singura culoare si foloseste doar decoratiuni mari.

Combinația Alb cu Rosu

brad artificial alb cu rosu

Daca tot sarbatorim Craciunul, ar fi frumos sa folosim si culori reprezentative, nu? Ei bine, combinatia de alb cu rosu e usor de realizat deoarece majoritatea ghirlandelor sunt in aceste tonuri. Ba mai mult, un brad artificial este perfect pentru aceste culori deoarece coroana verde arata perfect cand o imbraci in alb si rosu!

Iar daca iti doresti mai mult alb, poti oricand sa alegi un brad artificial alb sau cu aspect de nins. Asta cu siguranta va scoate culoarea rosie in evidenta!

Combinația Auriu cu Albastru

brad artificial auriu cu albastru

Am lasat pentru final combinatia cea mai indrazneata si de efect de pe lista! Un brad artificial auriu este deosebit oricum ai lua-o si arata fenomenal in orice fel de decor. Iar, ca sa-l faci si mai interesant, tot ce trebuie sa faci este sa adaugi tonuri de albastru folosing globuri si ghirlande.

Efectul vizual este absolut incantator iar oaspetii tai vor fi cu siguranta impresionati de eleganta gusturilor tale in materie de decoratiuni!