brazi de plastic

Chiar dacă nu cere înlocuit de la un an la altul (cum ar trebui să faci cu un brad natural), bradul artificial are nevoie de innoire din când în când. Fie ca te muți în casa noua și bradul cel vechi nu-și mai găsește locul, fie ca ai decis sa cumperi brazi de plastic cu luminite și acum mai funcționează doar sectiuni din instalatie, e bine sa te gândești la un înlocuitor din timp.

De exemplu, dacă ești în capitala, nu-i greu sa găsești brazi de vanzare în Bucuresti, dar pentru alte localitati s-ar putea să fie nevoie sa aștepți câteva zile pana sa te bucuri de un brad artificial nou.

3 Situații în Care ar Trebui să Schimbi Bradul

Dacă ești încă în dubii în ceea ce privește necesitatea unui înlocuitor pentru bradul pe care-l folosești de câțiva ani, citește ghidul nostru de mai jos.

#1: Vrei Un Model Mai Modern

Dacă îți place sa ai produse de ultima-generatie, e posibil sa fii atras(a) de oferta de brazi 2019. Asta nu-i ceva ieșit din comun, mai ales ca modelele de brazi artificiali devin din ce în ce mai interesante de la un an la altul.

De exemplu, anul acesta oferta noastră include o serie de brazi ninsi care arata minunat când ii impodobesti!

PS: dacă modelul de brad de acasă e mai vechi de 5 ani, e momentul sa te gândești la o schimbare. Modelele mai noi sunt mai ușor de montat și nu necesita prea mult efort ca sa arate natural.

#2: Instalatia Are Probleme

Ai o instalatie care nu mai da randament și ale carui becuri se ard când ți-e lumea mai draga? Cu toții am trecut prin astfel de moment și știm cât de frustrant e sa termini de pus toate decoratiunile și sa realizezi ca trebuie sa schimbi instalația!

Așadar, de ce sa nu investesti într-un brad care vine cu instalația gata montata? Ba mai mult, un brad cu lumini de tip LED, te scapa de grija becurilor arse pe o perioada lunga de timp. Luminle LED sunt incredibil de rezistente, nu se încălzesc (ceea ce înseamnă ca sunt perfecte pentru a fi printre crengi de brad artificial) și nu consuma multă energie.

#3: Bradul Tău ‘Naparleste’

După o vreme, chiar și modelele de brazi din plastic încep să-și piarda acele. Așadar, dacă atunci când îl instalezi, bradul tău artificial pierde o treime din coroana, e momentul sa te gândești al un înlocuitor.

Pe lângă faptul ca aspectul vizual va fi diferit de cel așteptat, acele de brad artificial pot fi problematice pentru animale de casa.

În Concluzie

Un brad artificial trebuie înlocuit o data la câțiva ani, pentru a avea cele mai bune rezultate. Așadar, dacă ai un brad care nu mai arata ca unul natural sau a carui instalatie a văzut vremuri mai bune, nu ezita să ne rasfoiesti catalogul!