Chiar daca mai sunt cateva luni pana la Craciun, e mai bine sa incepi goana dupa cadouri din timp. Doar nu vrei sa ajungi cu cateva zile inainte de Ajun colindand magazinele si site-urile, incercand sa prinzi ultimele cadouri ramase, nu?

Noi iti recomandam sa incepi din timp. Astfel, esti sigur(a) ca cei dragi iti vor aprecia gestul si se vor bucura de produsele cumparate. Da, inainte sa intri in febra cadourilor, ai grija sa verifici daca ai un brad artificial in stare buna acasa. Daca nu, viziteaza-ne site-ul (sau vin-o la noi in magazin) si alege-l pe cel mai falnic!

Daca inca esti in dubii cand vine vorba de un brad artifical versus unul natural, iti recomandam sa citesti articolul de aici. Noi credem ca te va convinge sa alegi un brad artificial pentru toate sarbatorile de Craciun ce vor urma.

cadouri-craciun-sub-brad-artificial

Acum hai sa vedem cum sa alegi cele mai de efect caoduri pentru cei dragi fara sa-ti ruinezi situatia financiara sau relatiile cu ei.

Ce ii Pasioneaza?

Cu totii avem pasiuni si suntem incantati mai mult decat e normal de anumite situatii, evenimente, carti, filme, si asa mai departe. Asadar, daca (de exemplu) ai prieteni, copii, nepoti sau alte persoane dragi care sunt pasionate de o anumita lume virtuala (cum e Harry Potter sau Hunger Games, Game of Thrones si altele) ideile de cadouri sunt nelimitate.

Incepand cu cani care poarta simbolul casei favorite si pana la postere cu castelul Hogwarts sau cu dragonii din Game of Thrones, care pot fi puse pe perete, ai posibilitatea sa alegi cadoul perfect fara sa dai prea multi bani.

Ofera Experiente

Daca vrei sa investesti mai mult, poti sa oferi bilete la concerte, muzee, sau piese de teatru pe care stii ca si le-ar dori dar nu si le pot permite. Din punct de vedere al cadourilor, experienta de a participa la un eveniment e mult mai puternica decat daca ai primi un pulover sau o esarfa!

Cadouri Traditionale

Daca preferi varianta standard, e bine sa gasesti produse unicat pe care stii ca cineva si le-ar dori. Nu, puloverul sau esarfa nu sunt deloc impresionante si risti sa oferi acelasi cadou ca matusa din provincie, doar ca intr-o alta culoare.

O idee amuzanta pentru un prieten cu care te intelegi, este un covoras de intrare cu un mesaj sarcastic. Sau daca ai copii si stii ca sunt pasionati de jocuri video, cumpara-l pe cel favorit si lasa-i sa se joace toata ziua de Craciun – cu siguranta vor fi fericiti!

Cadouri pentru Partener

Aici situatia poate fi un pic mai delicata deoarece cadoul pentru partenerul/partenera de viata trebuie sa fie special si personal. Bineinteles, se aplica toate criteriile de mai sus, dar daca vrei ceva cu adevarat special, incepe sa ciulesti urechile de pe acum. Fie ca vor sau nu, partnerii nostri de viata dau indicii catre cam ce ar vrea. De exemplu, daca ea se simte stresata si obosita, poate cateva sedinte de spa ar prinde numai bine. Sau, daca stii ca el isi doreste o consola de gaming care e un pic mai scumpa, poate pui ceva deoparte si ii faci un cadou extrem de placut.

In Concluzie

Atunci cand cauti cadoul perfect pentru o persoana, e important sa le cunosti pasiunile si preferintele in materie de produse si experiente. Doar asa vei putea sa le lasi ceva cu totul special sub un brad artificial, care le va aduce aminte de tine ani de-acum incolo.