Pregatirile de Craciun trebuiesc incepute din timp deoarece sunt foarte mult de cumparat si de facut. Pe langa decoratiunile traditionale si mesele festive, bradul este elementul care nu trebuie sa lipseasca din nici o casa. Cei dintre voi care stiu adevarata valoare a unui brad artificial, sunt deja pregatiti din acest punct de vedere (sau se pot pregati de pe acum, achizitionand un frumos brad clasic cu coroana verde si stufoasa).

Totusi, multi cumparatori oscileaza intre a cumpara un brad natural si unul artificial deoarece merg pe ideea ca cel natural e mai bun. Totusi, noi si majoritatea specialistilor in decoratiuni suntem de alta parere si iata de ce.

#1: Bradul artificial e mai frumos

brad artificial de Craciun cu ghirlande

Cand e vorba de decoratiuni de Craciun, un brad artificial e mai bine realizat si mai frumos. Unde mai pui ca poti sa-l alegi exact cum iti place: cu coroana bogata, in culoarea care iti place si cu toate crengile de o anumita dimensiune. Cand ai putut sa faci asta ultima data cu unul natural?

#2: Economisesti o caruta de bani

Un brad natural te face sa scoti bani din buzunar in fiecare an si preturile nu scad! Pe de alta parte, un brad care vine la cutie poate fi pus deoparte de la un an la altul fara sa arate semne de imbatranire sau uzare. Atata timp cat sta departe de praf si caldura, bradul tau isi va pastra prospetimea peste ani!

#3: Un brad artifical e mai rezistent

brazi artificiali rezistenti

Sunt sigura ca iti amintesti acele de brad care curg din momentul in care ai adus bradul in casa. Pe langa asta, un brad natural se ofileste daca e taiat, sau isi schimba aspectul daca e in ghiveci. Acest lucru este normal avand in vedere ca bradul e un copac care a fost scos din mediul lui natural. Pe de alta parte, un brad artificial isi pastreaza toate acele iar crengile raman la fel de stufoase de-a lungul anului.

#4: Salvezi padurile

Majoritatea brazilor naturali pe care ii vezi in piete sunt taiati din paduri sau provin din pepiniere. Indiferent de sursa, acestia ar putea sa isi continue viata naturala, protejand terenurile de degradare si reimprospatand aerul care si asa e deja destul de greu de respirat.

Protejeaza ce-a mai ramas din padurile Romaniei si cumpara un brad artificial!

#5: E mult mai simplu

brad artificial de craciun cu coaroana deasa

Un brad natural trebuie transportat pana acasa, trebuie sa te chinui sa-l montezi si trebuie sa strangi dupa el non-stop. Pe de alta parte, un brad artificial va fi livrat la usa ta (asta daca nu-l ai deja de la Craciunul anterior), se monteaza extrem de usor si nu cantareste la fel de mult si nu imprastie ace! Ce zici, te-am convins?