Chiar daca suntem abia in August, pentru cei care iubesc Craciunul mai sunt doar cateva luni pana incepe febra sarbatorilor! Si cum romanul e intelept si-si face vara sanie si iarna car, hai sa aruncam o privire la cele mai moderne decoratiuni care se potrivesc de minune cu un brad artificial (ca sa protejam si padurile in acelasi timp).

Mai jos gasesti cele mai frumoase 3 idei propuse de designeri celebri asa ca aseaza-te confortabil si fii gata sa fii uimit(a)!

#1:  Brad Artificial De Craciun Auriu, cu Globuri Mari

brad artificial auriu

Un brad de Craciun cu coroana aurie este un unicat si va fi cu siguranta vedeta fiecarei petreceri, asadar nu trebuie sa-l ascunzi sub tone de ghirlande. E ca o rochie frumoasa pe care o poti completa doar cu o pereche de cercei eleganti; doar ca in cazul asta vei folosi globuri mari care sa contrasteze cu auriul bradului.

Globuri verzi sau rosii vor arata fenomenal in acest impozant brad artificial si vei castiga un plus de rafinament daca pe globuri exista un design auriu (o nota subtila care va fi apreciata de toti invitatii tai).

#2: Combinatia Alb-Rosu

brad artificial alb

Daca iti doresti brazi artificiali de Craciun decorati dupa ultimele standarde de eleganta si rafinament, combinatie dintre un brad artificial alb si decoratiunile de culoare rosii este absolut fenomenala! Trebuie doar sa ai grija sa creezi un echilibru intre cantitatea si tipul de globuri si ghirlande folosite ca sa pastrezi aspectul de simplu dar fabulos.

#3: Funde si Decoratiuni Exagerate

brad artificial de craciun

Pentru cei dintre voi care isi doresc un fashion statement, combinatia dintre un brad artificial cu o coroana standard si decoratiunile mari si tipatoare poate fi foarte potrivita. Adauga si cateva funde care sa se potriveasca ca si nuanta si textura, si vei avea bradul de Craciun ideal!